De kaartverkoop van de Wadopera is de afgelopen weken dusdanig gestegen dat het productieteam heeft besloten om de tribunes uit te breiden met extra zitplaatsen.

Arnaud Oosterbaan, dirigent, producent en initiatiefnemer van de Wadopera, verwacht dat de komende weken de kaartverkoop nog verder zal toenemen.

Arnaud: ‘We hebben nu ruim 10.000 kaarten verkocht en er zijn op dit moment ruim 1.600 zitplaatsen per voorstelling. We gaan dit uitbreiden tot 2.000. Dit doen we voor alle acht voorstellingen. Dat betekent ook dat er voor de uitverkochte voorstellingen weer kaarten beschikbaar zijn.

We merken aan de kaartverkoop dat mensen er weer naar uitkijken om samen bijzondere gebeurtenissen mee te maken. En de Wadopera is door de voorstelling, de locatie en het festivalterrein zeker zo’n bijzondere gebeurtenis!’

Vrijwilligers gezocht

De Wadopera is voor de periode van half augustus tot eind september op zoek naar vrijwilligers voor de functies van gastvrouw/heer, publieksbegeleider, kaartcontroleur en chauffeur. Voor de chauffeurs zoeken we mensen met een grote auto of een busje de medewerkers van en naar locaties kunnen brengen. Vaak aan het begin en/of eind van de dag of avond. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij: productie@wadopera.nl.

Foto: Team Horsthuis