Tamara Buijsse heeft onlangs haar ‘Crazy Hair Studio’ geopend in Damwâld. Met familie, vrienden en klanten vond de feestelijke opening plaats van haar eigen Crazy Hair Studio aan de Nijewei 11A in Damwâld. De kapsalon, die is gesitueerd in de garage die haar vriend Thomas daarvoor opofferde, is omgebouwd tot een supermoderne kapsalon.

Het kappersvak zit in haar bloed, 29 jaar lang was Tamara Buijsse haarstylist in dezelfde kapsalon in Damwoude, eerst bij Ron Verhoef Haarmode, wat later Ici Kappers werd. Tamara bevindt zich echter allesbehalve in de herfst van haar carrière, niets is minder waar, met de opening van haar eigen kapsalon Crazy Hair Studio begint een heel nieuw avontuur.

Ondanks dat ze altijd met veel plezier voor haar oude werkgevers Ron Verhoef en Dirk Henstra heeft gewerkt en een sterke band met haar vaste klanten heeft, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Tamara is specialist in haarkleuren maar ook geeft ze graag uitgebreid haaradvies. Daarnaast verkoopt ze o.a. de nieuwste verkooplijn aan haarproducten. En de naam Crazy Hair Studio? Die ontstond naar eigen zeggen: “Omdat ik sels ek wol in bytsje crazy bin”.