Foto: ACCES catering

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus is het Wâldpyk bramenfestijn Brommels! Tijdens dit evenement kun je gratis bramen plukken in het boerenland van een aantal leden van vereniging Noardlike Fryske Wâlden en zijn er vele activiteiten voor jong en oud.

Zo is er bij Menno en Conny Bloemhoff in Surhuisterveen een boerenmarkt met een spectaculaire roofvogelshow. Bij Pier Jan Boersma in Eastermar kun je een echt boerderijdiploma halen en een rondrit maken op een boerenkar. Verder zijn er diverse fiets- en wandelroutes die je het prachtige Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden laten zien.

Ite yn de Wâlden

De perfecte afsluiting van je Brommels! dag? Op zaterdag 28 augustus kun je lekker ite yn de wâlden tusken de kei yn it lân! Bij boer Pier Jan in Eastermar aan de Seadwei 3. ACCES catering verzorgt hier een heerlijk 3-gangen menu met Live Cooking vanuit een foodtruck. Een echte beleving voor jong en oud die niet alleen heerlijk is, maar ook eerlijk. Anne van Acces Catering: “We doen alles zo lokaal mogelijk. Zelf hebben we sinds 2020 een eigen moestuin waar we verse en lokale producten uithalen voor het diner”. Verder blijft het menu nog even een verrassing, wel kunnen er bij opgave speciale dieetwensen worden doorgegeven. Geef je op voor deze eenmalige (h)eerlijke beleving via info@accescatering.nl.

Bekijk alle activiteiten op www.brommelsfestijn.nl

Vereniging Noardlike Fryske Wâlden
De vereniging Noardlike Fryske Wâlden is een vereniging in Noordoost-Fryslân en Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden. Het overgrote deel van de bijna 800 leden, boeren en particulieren, zorgt met (agrarisch) natuur- en landschapsbeheer voor het behoud van dit bijzondere landschap en de boerenlandvogels.