Voor onze Store in De Westereen zijn wij op zoek naar een gedreven assistent bedrijfsleider (m/v) die goede leidinggevende capaciteiten bezit, een team kan aansturen, coachen en enthousiasmeren. Ervaring in de modebranche is een pré. De functie is voor 32-34 uur per week.

Je bent klantgericht ingesteld, het verkopen van fashion & shoes en het maken van combinaties is je passie en je hebt een helicopterview waardoor je goed overzicht houdt op de werkvloer. Tevens kun je snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Verder ben je resultaat- en doelgericht, een teamplayer, flexibel, je denkt in mogelijkheden en kansen, je durft beslissingen te nemen, je bent nauwkeurig en in de weekenden beschikbaar.

Wij bieden jou: korte lijnen en een persoonlijke sfeer in een familiebedrijf, waar je veel eigen creativiteit kwijt kunt en waar je je verder kunt ontwikkelen en doorgroeien. Salariëring volgens CAO en korting voor het hele gezin op fashion & shoes!

Ben jij deze leidinggevende persoon die van aanpakken weet en ben je flexibel?

Reageer dan snel!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sake Store De Westereen via 0511-442900 en vragen naar de bedrijfsleider.

Een integriteitscheck in het waarschuwingsregister maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd