Enorme run op vrijstaand huis in Ee


Op een halfvrijstaand huis aan de Humaldawei in Ee is sinds het afgelopen weekend een enorme run ontstaan. Makelaardij Laurens Beimers was daardoor genoodzaakt na enkele dagen een stop te zetten op het aantal bezichtigingen. Meer dan 40 belangstellenden meldden zich bij de makelaar met interesse voor het huis. “Dat heeft misschien ook wel te maken met de prijs”, laat Berber Gonggrijp van het makelaarskantoor weten. De vraagprijs voor het huis is namelijk slechts €100.000,-. “Er moet alleen nog wel het nodige aan gebeuren”, vertelt ze.

Mei ik jo wat freegje? Met Anna van der Meulen

In ´Mei ik jo wat freegje?´ stellen we nieuwsgierige vragen aan mensen in Noardeast-Fryslân. Mensen die wonen en werken in de regio. We willen weten wie ze zijn, wat ze doen en vooral: wat betekenen ze voor Noardeast-Fryslân? In deze editie stellen we vragen aan veehoudster en verhuurder van stadslogement Kleindiep Dokkum Anna van der Meulen.

Bezienswaardigheden

Voor 1869 stond bij de Wâlddyk een grote molen voor de bemaling van een flinke polder. Het meeste land hierin was eigendom van familie Beintema. De grote molen brandde in 1869 af. Doordat de landeigenaren het niet eens konden worden over de plaats van de nieuw te bouwen molen, werd besloten drie kleinere molens te plaatsen.

Overnachten

Eten & Drinken

Meer nieuws

Heb je tips voor deze pagina? Mail naar redactie@nefnijs.nl